Betöltés...

Miénk ez a sör

Bihari Zoltán

65 hazai főzde - Sörfőzőmesterek, sörtúrák, sörtörténetek - Katona Csaba előszavával


Lista ár: 9.900 Ft  

Ár: 5.000 Ft

Megtakarítás: 4.900 Ft (49%)
Újdonság
-49%
Raktáron

Xante Librarium Könyvkiadó, Biatorbágy
187 x 245 mm, füles, kartonált, 320 oldal
Kiadás éve: 2022
ISBN: 9786158209212

MEGJELENT! RENDELHETŐ kedvezményes kiadói áron. 

65 hazai főzdébe invitáljuk! 

Több mint egy évtizede robbant be hazánkban a sörforradalom, amely új lendületet adott a kisüzemi sörkészítésnek. Napjainkban közel száz sörfőzde üzemel országszerte. Egy részük stabilan a regionális igényeket szolgálja ki, mások országos ismeretségre tettek szert, néhányan pedig már a nemzetközi piacokat is meghódították. Eközben régi tradíciókra építve újra alakultak apátsági főzdék, visszahozva a homályba veszett múlt egy szeletét.

Könyvünk a magyar kisüzemi sörfőző szakmának ezt a sokféleségét igyekszik felvonultatni. 65 főzdeportrénkkal betekintést nyújtunk többgenerációs és egészen frissen alakult, hagyományosabb és az újhullámos, kraftos irányvonalat követő üzemek kínálatába, filozófiájába és szakmai elhivatottságába. Utunk során nemzetközi díjakat nyert sörökkel, kísérletezőkedvvel, kreativitással, vendégváró hangulattal találkozhatunk.

A felfedezés az olvasóra vár, hogy végig járja, majd akár végig kóstolja egy főzdetúra során az egyre szélesebb választékot felvonultató magyar kisüzemi söröket. Ettől lesz miénk ez a sör!   

SAJTÓANYAGOK:

BeerPorn

Magánhabzó

Összes megyei lapon - BAMA.hu; BAON.hu; BEOL.hu; BOON.hu; Delmagyar.hu; DUOL.hu; ERDON.ro; FEOL.hu; HAON.hu; HEOL.hu; KEMMA.hu; Kisalfold.hu; NOOL.hu; SONLINE.hu; SZOLJON.hu; SZON.hu; TEOL.hu; VAOL.hu; VEOL.hu; ZAOL.hu - fent van az alábbi cikk

https://www.kisalfold.hu/hazai-kultura/2023/01/megjelent-a-sikeres-magyar-kisuzemi-sorfozdek-kronikaja?fbclid=IwAR3SYYk0Ih0eowd6LmTe3ZHds141HVJ1yBV2f3yhgHkHvrASQwxfyPlWvWM

https://www.youtube.com/watch?v=SnqaEV9g-g8&t=24s

 Részletes keresés