Betöltés...

Kiadványok

A kiadványaink határon túli kiadók széles választékát tartalmazza, erdélyi, felvidéki, délvidéki és kárpátaljai kiadványok nálunk aktuálisan beszerezhető kínálatát. Kínálatunk hétről-hétre változik, hiszen évente több száz újdonság jelenik meg kiadói partnereinknél.

A kiadók tematikája, profilja rendkívül széles skálán mozog, gyakorlatilag felöleli a könyvkiadás teljes szegmensét, a szépirodalomtól a gyerekkönyvekig, a szakkönyvektől a tankönyvekig. Mégis ami közös bennük, az egyfajta értékközpontúság, amely a kiadók működéséből, célkitűzéseiből adódik. Így a határon túli kiadók kínálatára jellemző az adott kultúrát rögzítő, megörökítő kultúrtörténeti, történelmi, néprajzi, szociológiai, irodalomtudományi vagy egyéb tudományos munkák kiadása, illetve a határon túli kortárs és klasszikus szerzők szépirodalmi munkáinak kiadása - azaz a regionális magyar kultúra bemutatása. Ezen túlmenően több kiadó kínálatában is megtalálhatóak a szomszédos közép-európai népek íróitól szépirodalmi és tudományos írások egyaránt, így szlovák, cseh, szerb, horvát, román szerzők munkáit is megismerhetjük. A könyvek ritkán kerülnek fel a hazai bestseller listákra, ugyanakkor maradandó értéket képviselnek és hosszú évek múltán is érdekesek lehetnek az adott téma iránt érdeklődők számára.

Újdonságainkról, akcióinkról hírlevélben tájékoztatjuk vevőinket, amennyiben Ön is szeretné kapni hírlevelünket, kérem, jelezze elérhetőségeinken.

Amennyiben honlapunkon nem találja az Ön által keresett könyvet, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy beszerezhessük Önnek!

Jó böngészést kívánunk!

 

 

 Részletes keresés