Betöltés...

VTV Stúdió, Nagyfödémes

Cím: Komenského 538, 925 22 Veľké Úľany / Nagyfödémes, Szlovákia
Vezető: Poór József
Telefon: +421/31/787-8238
E-mail: pjozsef1@freemail.hu


A VTV Stúdiót Poór József felvidéki szabadfoglalkozású író alapította és vezeti. A stúdiónak nem fő profilja a könyvkiadás, ugyanakkor felvállalja olyan szerzők munkáinak kiadását, melyekkel a fennálló érdekviszonyok valamilyen módon elbántak. Könyveinek másik iránya a tenger, a vitorlázás, mivel Poór József maga is kapitányi minősítéssel rendelkezik.

Az életmentő sárgarépa
2.900 Ft
Balajti Árpád

A pedagógusként és szerkesztőként, később a Tücsök című gyermeklap főszerkesztőjeként tevékenykedő Balajti Árpád meglett férfi korára találta meg a megejtően egyszerű, ámannál ízesebben előadott történeteiben a másokkal összetéveszthetetlen, rá olyannyira jellemző hangot - a ház lakóinak, vagy az udvar és a kert, meg a szabadban élő állatok apró eseményei kapcsán. A kis mesegyűjtemény címadó meséjét szlovák, roma, angol, francia és német nyelvű változataival adja közre a kiadó, amely e kötet megjelenésével tiszteleg a szerző emléke előtt, halálának 10. évfordulóján.


időKAPU
3.150 Ft
pribéri Jankovich István áthallásai / Poór József

Mindenkinek olvasnia kellene Jankovich István könyveit a lélek belseje felé irányuló utazásról, valamint vitorlázóként, tengeri bolyongásairólírt egyperceseit! Különösen örülök, hogy Poór Jóska barátom írta meg ezt a Könyvet az Ő egyéni hangvételében. Az Időkapu jól magyarázza és népszerűsíti Jankovich könyveit. Köszönöm Jankovich Istvánnak és köszönöm Poór Józsefnek.Nehéz olvasmány, de számomra, aki évek óta a tengeren és óceánon élek, van időm lassan olvasni...bővebbenRészletes keresés