Betöltés...

Anser Kiadó, Somorja

Cím: Dunajská 25, 931 01 Šamorín / Szlovákia
Telefon: 0918 311 753
E-mail: kabocalap@gmail.comA földönkívüli kislány
2.700 Ft
Balla Margit / Kabóca-könyvek

Egy hűvös szeptemberi reggelen a szél belökte Miki szobájának ablakát, és valami beesett a szőnyegre. Egy apró, rózsaszín galacsin, ami hirtelen megmozdult, nyújtózott egyet, és megszólította Mikit. A nyolcéves, meglehetősen magányos kisfiú élete ettől a pillanattól gyökeresen megváltozik. S miközben Miki Nimukénak, az égből pottyant lénynek segít titkos küldetése végrehajtásában, saját múltjának rejtélyeire is fény derül. A korántsem veszélytelennek tűnő vállalkozás nem mellékes szereplője Baruch, a macska.

A fordulatokban gazdag történet magával ragadja a kisgyerek fantáziáját, de a gyermeki lélek rezdülései iránt fogékony felnőttet is elbűvöli a közös olvasás során. 


Mi van a padláson?
2.800 Ft
Válogatott gyerekversek / Dénes György / Kabóca-könyvek

Mi van a kötetben? Dénes György legszebb és legismertebb gyerekversei.

Csupa játék, csupa rím, csupa ritmus és zene valamennyi. A természet képei, a gyerekkor emlékei ‒ a költői képzelet nagy erejével megjelenítve. Válogatás a teljes életműből. A Kabóca-könyvek legújabb kötetét a költő unokája, Matrka Simon nem kevésbé játékos és szellemes illusztrációi díszítik, egyéni színekkel illeszkedve a nagyapa varázslatos világához.Részletes keresés