Betöltés...

József Attila Kör, Budapest

Cím: 1062 Budapest, Bajza u. 18.
Honlap: jozsefattilakor.hu
Telefon: 36 (30) 383-8278
E-mail: jak@jozsefattilakor.huMaxim
2.400 Ft
Rövidprózák / Barlog Károly / Híd könyvtár

Barlog Károly Maxim című kötete 2012 decemberében látott napvilágot – a Híd Könyvtár sorozatban – a Forum Könyvkiadó, a JAK és a prae.hu közös kiadványaként. A rövidprózákból álló kötet a szerző első kötete, ám egy egészen kiforrott világ rajzolódik ki előttünk. A kiadvány értékét még inkább növelik a szövegekkel teljes összhangban lévő illusztrációk, Barlog Zsuzsanna digitális kollázsai, amelyek a szövegekkel együtt darabjai egy, a realitás szilánkjaiból építkező világ sajátos újraépítésének.

Ajánljuk még: Barlog Károly: Kovács Istenke álmodik


Urbia
2.100 Ft
Váradi Nagy Pál

Urbia mintha fél méterrel talajszint fölött lebegne, föld és ég között valahol. És ebből a között a fontos. Itt egyszerre működnek a közép-kelet-európai diktatúrák analógiái és a kortárs pszichotrillerek genetikai-technikai jellegű hatalomgyakorlása. Végül pedig a csönd vágyát, kísértését és borzongató jelenlétét figyelhetjük meg ezekben a történetekben: Urbia nem is létezne igazán saját csöndje nélkül. (Balázs Imre József)

Váradi Nagy Pál (1985) első írásai 2005-ben jelentek meg, azóta folyamatosan közöl a Kárpát-medence folyóiratban, jelen van több antológiában. Alapítója volt a Másnapos Irodalmi Körnek. A Látó folyóirat  nívódíjasa. Hétköznapokon rádióban tevékenykedik.Részletes keresés