Betöltés...

T3 Kiadó, Sepsiszentgyörgy

Cím: Sport u. 8/A, 520085 Sfantu Gheorghe / Sepsiszentgyörgy, Románia
Honlap: www.t3kiado.ro
Vezető: Tulit Attila
Telefon: +40/267/351-684
E-mail: kiado@t3kiado.ro


A T3 Kiadó tankönyvek és oktatási segédanyagok kiadásával foglalkozik.

A természetrajz elemei
2.900 Ft
Hanák János / Oktatástörténeti kuriózumok

A tankönyv 1846-ban jelent meg Pesten. A könyvben a természetnek három országát - állatország, növényország, ásványország - ismerteti az ifjúsággal Hanák János, kegyes rendi tanár. A maga korában úttörő kiadvány nemzeti nyelven oktatta az ifjúságot a természetrajzra. A kötet 114 fametszetet tartalmaz illusztrációként.


Az irodalomtanítás öröméért
2.400 Ft
Antal Margit - Misztrik Jolán - Orbán Enikő - Patek Mária - Szilveszter László Szilárd / Pedagógus műhely

A könyv a szerzők egy-egy írását tartalmazza, melyek irodalmi témák tanítását vetik fel, írják le személyes élményeiket.


Bevonulás Sepsiszentgyörgyre 1940
3.500 Ft
József Álmos

Szívet, lelket és szemet gyönyörködtető eredeti felvételeket láthatunk József Álmosnak köszönhetően e kötetben, amely nemcsak két feledhetetlen napot idéz, hanem emlékeztet a trianoni békediktátum igazságtalanságának enyhítését szolgáló, mindössze négy évig tartó időszakra. „Ebben a könyvemben kevesebb szemtanút idézek, hiszen az országzászló-állításokkal ellentétben a bevonulásról egysíkúak a visszaemlékezések, szinte minden szemtanú azt meséli, hogy nagy volt az öröm, kitódultak az érkező magyar katonák elé, virágot szórtak eléjük...bővebben


Iskoláról iskolára
2.400 Ft
K. Tolna Éva / Pedagógus műhely

Az önéletrajzi fogantatású írás szerzője Kolozsváron élő nyugalmazott magyartanár, aki 1955-1994 között 26 erdélyi iskolában tanított. Gazdag pályája "megállóiból" villant fel egy-egy jellemző képet, hangulatot, helyzeteket. Olyanokat, melyek nem csupán az egyéni sors kísérői, hanem az egész kort jellemzik.


Rímelgető verseltető
950 Ft
Ismeretek és gyakorlatok az elemi iskolai versértelmezéshez / Bimbó Annamária (szerk.)

A füzet a kisiskolásokat vezeti be a versek világába.


Szósziporka
1.600 Ft
Gyermekversek / Cseh Katalin

Gyermekversek a nyelvi alapkészségek fejlesztéséhez. Játékos, nyelvi leleménnyel megírt versek, amely a gyermekek szókincsét, nyelvkészségét fejleszti.Részletes keresés