Betöltés...

időKAPU

Poór József

pribéri Jankovich István áthallásai


Ár: 3.150 Ft

Raktáron

VTV Stúdió, Nagyfödémes
150 × 210 mm, kötött, 232 oldal
Kiadás éve: 2012
ISBN: 978-80-967460-8-8

Mindenkinek olvasnia kellene Jankovich István könyveit a lélek belseje felé irányuló utazásról, valamint vitorlázóként, tengeri bolyongásairólírt egyperceseit!

Különösen örülök, hogy Poór Jóska barátom írta meg ezt a Könyvet az Ő egyéni hangvételében. Az Időkapu jól magyarázza és népszerűsíti Jankovich könyveit. Köszönöm Jankovich Istvánnak és köszönöm Poór Józsefnek.Nehéz olvasmány, de számomra, aki évek óta a tengeren és óceánon élek, van időm lassan olvasni. A tengereken, a hullámokon vannak gondolatok, amiket jobban meg lehet érteni és rá lehet érteni és rá lehet érezni. Minden ciklikus, ahogyan a hullám, a tenger, a Hold, a Nap és az élet is. Ez a könyv a maga sajátosságával is ezt közvetíti. Nagyon részletes, egységes és minden benne van. Nem lehet hozzá tenni már semmit.
Hiszek a pozitív gondolkodás és a szeretet hatalmában, számomra ez a két legfontosabb erő a mi Földi életeinkben. A szerző által Jankovichot az Időkapu lapjain át  napjainkba visszahozó könyve  több helyen is a mélységeiben tárja elénk ezeket a gondolatokat, kérem olvassák el többször is ezeket a részeket! Kívánom, hogy minden kedves Olvasó megtapasztalja ezeket a hatalmas erőket, felszabadítsa ez az olvasmány.
A víz közelségében és erős vonzásában, amiben én élek, folyamatosan tapasztalom a belső békét.  Kívánom továbbá minden kedves Olvasónak ezt az élményt, a valódi belső békét!

Békét és Szelet! Méder Áron     
2010. 09. 18.  Rarotonga, Cook-szigetek, Csendes-óceánRészletes keresés