Betöltés...

Füstöljünk házilag húsokat, vadakat és szárnyasokat

Maria Sartor

Ár: 2.995 Ft

Raktáron

Cser Könyvkiadó, Budapest
165 x 235 mm, fűzött, 108 oldal
Kiadás éve: 2015
Fordító: dr. Szüle Dénes
Sorozat: Házi praktikák
ISBN: 978-963-278-404-5

A füstölésnek évezredes hagyományai vannak, és maga az eljárás az idők folyamán tulajdonképpen nem változott. A halat, húst vagy sajtot a füstölési folyamat során meghatározott ideig hő és füst hatásának tesszük ki. Ezzel régebben elsősorban az ételek eltarthatóságát kívánták fokozni, ma elsősorban azért füstölünk, mert a füstölt árut különlegesen ízletessé és étvágygerjesztő színűvé kívánjuk tenni.

A könyv a füstölési eljárásokat mutatja be részletes leírással és receptekkel.



Részletes keresés