Betöltés...

Fekete normalitás

Fehér Miklós

Ár: 2.490 Ft

Raktáron

Forum Könyvkiadó, Újvidék
Gion Nándor Emlékház, Szenttamás
140 x 175 mm, fűzött, 128 oldal
Kiadás éve: 2016
Illusztrátor: Kincses Endre
ISBN: 978-86-323-0976-0

„Képzelj el egy tízemeletes épületet, amely lángokban áll, te pedig a legfelsőbb szinten szemléled a szörnyűségeket. Mindenki más meghalt körülötted, a tűz egyre közelít, teljesen egyedül érzed magad, pillanatokon belül te is a forróság martalékává válsz. Kinézel az ablakon, és ott is a feketeséget látod, de akkor eszedbe jut, ez talán egy könnyebb megoldás, nem lesz olyan fájdalmas, abban a pillanatban, ahogy földet érsz, megszűnsz.”

Fehér Miklós (a regény írója)

Abban az évben születtem, amikor meghalt Kurt Cobain és megszületett Justin Bieber. Kicsit szégyellem magam emiatt, azóta próbálom jóvátenni a dolgokat. Polihisztor szeretnék lenni egy polihisztormentes világban. (Újság)írok, olvasok, tanulok (valamit mindennap). Időnként terápiás jelleggel kerülnek be dolgok az életembe, aztán eltűnnek. Ami marad, az boldoggá tesz. Az írás maradt.

Kincses Endre

Jelenleg Pécsett tanuló grafikus vagyok, aki amúgy Vajdaságban lakik. Tanulom, hogy ne önkényesen tagoljam a szavakat. „Feltett szándékom megdöbbentést kelteni” (ezt egy filmből loptam). Írok is meg olvasok is, de nem úgy, mint Fehér Miki. Ennek az alkotásnak boldog grafikusa voltam, aki minden firkát felnyalt, és adott ennek az írott műremeknek az egészébe. „Mert ha az a Fiú nem teszi meg, én nem lennék itt” (ezt meg a regényből loptam).Részletes keresés