Betöltés...

Bihari Zoltán: MIÉNK EZ A SÖR! - 65 hazai főzde - Sörfőzőmesterek, sörtúrák, sörtörténetek

Dátum: 2022.11.23

 

 

BIHARI ZOLTÁN: Miénk ez a sör

65 hazai főzde

Sörfőzőmesterek, sörtúrák, sörtörténetek

 

 

                MEGJELENT!  RENDELHETŐ!           

                Kiadói kedvezményes ára:  8000 Ft

 

65 hazai főzdébe invitáljuk! 

Több mint egy évtizede robbant be hazánkban a sörforradalom, amely új lendületet adott a kisüzemi sörkészítésnek. Napjainkban közel száz sörfőzde üzemel országszerte. Egy részük stabilan a regionális igényeket szolgálja ki, mások országos ismeretségre tettek szert, néhányan pedig már a nemzetközi piacokat is meghódították. Eközben régi tradíciókra építve újra alakultak apátsági főzdék, visszahozva a homályba veszett múlt egy szeletét.

Könyvünk a magyar kisüzemi sörfőző szakmának ezt a sokféleségét igyekszik felvonultatni. 65 főzdeportrénkkal betekintést nyújtunk többgenerációs és egészen frissen alakult, hagyományosabb és az újhullámos, kraftos irányvonalat követő üzemek kínálatába, filozófiájába és szakmai elhivatottságába. Utunk során nemzetközi díjakat nyert sörökkel, kísérletezőkedvvel, kreativitással, vendégváró hangulattal találkozhatunk.

A felfedezés az olvasóra vár, hogy végig járja, majd akár végig kóstolja egy főzdetúra során az egyre szélesebb választékot felvonultató magyar kisüzemi söröket. Ettől lesz miénk ez a sör!   

Rendelés itt

https://xantusz.hu/mienk-ez-a-sor.html

Sajtóanyagok:

BeerPorn

Magánhabzó

Könyvajánló cikk a megyei lapokban:

BAMA.hu; BAON.hu; BEOL.hu; BOON.hu; Delmagyar.hu; DUOL.hu; ERDON.ro; FEOL.hu; HAON.hu; HEOL.hu; KEMMA.hu; Kisalfold.hu; NOOL.hu; SONLINE.hu; SZOLJON.hu; SZON.hu; TEOL.hu; VAOL.hu; VEOL.hu; ZAOL.hu

https://www.youtube.com/watch?v=SnqaEV9g-g8&t=24sRészletes keresés