Betöltés...

Berlin Nonstop

W. Bernuss – R. Neick

Spree-parti séták


Ár: 3.000 Ft

Raktáron

Magánkiadás
148 x 210 mm, fűzött, 156 oldal
Kiadás éve: 2017

Új kötettel rukkolt elő 2017 elején a W. Bernuss – R. Neick szerzőpáros. A magyar zsurnaliszta (Mogyorósi Géza) és a német grafikus-muzsikus (Rüdiger Neick) munkáját dícsérő, jó másfél száz oldalas friss útikönyv hiánytpótló alkotásnak ígérkezik. „A 2015-ben megjelent 'Berlin Nonstop' című kötetünk hamar elfogyott. Ezért határoztuk el Rudi barátommal, hogy aktualizáljuk, bővítjük korábbi dolgozatunkat. A fekete-fehér illusztrációkkal még szebbé varázsolt könyv új fejezettel gazdagodott, s a decemberi véres terrormerénylet is belekerült  - hallottuk Gézától a közeli hetekben napvilágot látott  'Berlin Nonstop – Spree-parti séták' című alkotásukról.

A kötetben nemcsak a Berlinbe utazók találnak hasznos információkat, hanem mindazok, akik már megszerették a várost, vagy akik érdeklődnek a város története, sokszínűsége, kultúrája iránt. A szerző berlini tudósítóként számos személyes élményét is megosztja a német főváros eseményeiről, a falomlásról és a közelmúlt tragikus terrortámadásáról.

A Berlinben élő magyarokról külön is olvashatunk, a régmúlt híres színészeitől Dárdai Pál népszerűségéig, s megtudhatjuk, mit keresett Gábor Zsazsa a Budapester Strassén?

A Berlin non-stop második, kibővített kiadása.

 Részletes keresés