Betöltés...

A must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek

Csigó Zita

Ár: 2.495 Ft

Raktáron

Cser Könyvkiadó, Budapest
165 x 235 mm, fűzött, 88 oldal
Kiadás éve: 2015
Sorozat: Házi praktikák
ISBN: 978-963-278-391-8

A jelenleg is zajló gasztronómiai forradalom ezt az italt is alaposan górcső alá vette, és beillesztette a mai kor ételkultúrájába. Ennek köszönhetően akár egy komplett menüsort is felépíthetünk közreműködésével az előételektől, színpompás salátáktól, levesektől kezdve a változatos főételeken át egészen a desszertekig. Ahogy a különböző ételeket más-más borral illik párosítani, valamint a borral készült fogásoknál sem mindegy, hogy fehér- vagy vörösbor, esetleg rozé felhasználásával készülnek, úgy ez a különbségtétel fennáll a musttal főzés esetén is. Ezért aztán igazán változatos menüket varázsolhatunk az asztalra, érdemes bátran kísérletezni az ízekkel és a textúrákkal. A könyvből megismerhetjük, hogy mi is a must, hogyan válik borrá, illetve milyen jótékony élettani hatásai vannak, utána pedig következik a sütés-főzés a legfinomabb mustos receptek alapján.



Részletes keresés